Xiaomi valmistelee Mi MIX -älypuhelimen seuraajaa


0

Kiinalainen Xiaomi esitteli viime vuoden lokakuussa Mi MIX -älypuhelinmallin 91,3 prosentin näyttö-runkosuhteella. Nyt, yhtiö on vahvistanut suunnittelevansa Mi MIX -puhelimelleseuraajaa.

Vahvistuksen uudelle puhelinmallille antoi yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Lei Jun. Junin Weibo-palvelussa julkaiseman kirjoituksen mukaan Xiaomi työstää seuraajaa yhteistyössä ranskalaisen suunnittelijan Philippe Starckin kanssa, joka oli mukana työstämässä myös alkuperäistä Mi MIX -älypuhelinta.

Toistaiseksi uutuuspuhelimesta ei vielä tiedetä paljoakaan, mutta tiedon mukaan se saisi nimekseen Mi MIX II. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Tweaktown.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.