LG:n uutuuspuhelimessa laajakulmakamera


0

Elektroniikkajätti LG:n tuleva G6-uutuuspuhelin tulee vahvistetun tiedon mukaan sisältämään kaksi 13 megapikselin takakameraa sekä etukameran 100 asteen kulmalla. Takakamerat takaavat puolestaan laajemman 125 asteen kulman valokuvien ottamiseen.

G6 tulee lisäksi sisältämään suurikokoisen 5,7 tuuman näyttöpaneelin sekä Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiirin.

LG tulee virallisesti esittelemään uutuuspuhelimensa markkinoille 26. päivä helmikuuta osana kuun lopulla alkavaa Mobile World Congress -tapahtumaa. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.