Huhu: Xiaomi Mi Max 2 saatetaan julkistaa toukokuussa


0

Kiinalainen Xiaomi julkaisi viime vuoden puolella Kiinan markkinoille suurikokoisen Mi Max -älypuhelimen, jonka seuraaja tullaan nykyisten huhujen mukaan näkemään jo muutaman kuukauden sisällä markkinoilla. AndroidPure-verkkolehden julkaisemien tietojen mukaan Xiaomi Mi Max 2 tullaan julkistamaan kuluvan vuoden toukokuun aikana. Myyntiin se saapuisi muutamaa viikkoa myöhemmin kesäkuun aikana.

Uutuuspuhelin tulee todennäköisesti sisältämään edelleen 6,44 tuumaisen näyttöpaneelin, mutta enemmän käyttömuistia sekä hieman suuremman akun. Xiaomin uutuus sisältäisi kiinasta kantautuvien huhujen mukaan sirusuunnittelija Qualcommin Snapdragon 660 -suorittimen sekä kuusi gigatavua käyttöuistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennuskapasiteettia. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti AndroidPure.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.