Kuvaraportti: Sony Xperia XZ:n seuraaja vuotokuvissa


0

Sony tullee aikaisempien tietojen mukaan esittelemään kuluvan kuun lopulla alkavassa Mobile World Congress -tapahtumassa esittelemään vähintään kolme uutta älypuhelinta. Valitettavaa kyllä, saattaa olla ettei yhtiön seuraavaa lippulaivapuhelinta tulla kyseisessä tapahtumassa vielä näkemään.

Tästä huolimatta vaikuttaa siltä, että yhtiön tulevasta Xperia XZ -älypuhelimen seuraajasta on vuotanut valokuva julkisuuteen kiinalaisen Weibo-palvelun kautta. Vuotokuvasta päätellen laite ei sisällä fyysisiä painikkeita ja laite julkistettaisiin virallisesti 27. päivä helmikuuta.

Huhuttujen teknisten tietojen valossa uutuus kuitenkin näyttää vähemmän huippuolokan lippulaivapuhelimelta. Sen kerrotaan sisältävän MediaTekin 8-ytimisen Helio P20 -suorittimen lisäksi neljä gigatavua käyttömuistia, 3000 mAh akun ja 64 gigatavua sisäistä tallennuskapasiteettia.

Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia, jonka mukaan Sonyn tuleva Xperia-uutuus sisältää edeltä mainittujen teknisten ominaisuuksien lisäksi myös viiden tuuman Full HD -näyttöpaneelin (1080p) sekä 23 megapikselin takakameran ja 16 megapikselin etukameran.

Oletuksena on, että laite sisältää julkistushetkellä Googlen Android-mobiilikäyttöjärjestelmän Nougat-koodinimellä tunnetun 7.0-version.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.