Uutisraportti: Lisätietoa julki Xiaomi Mi MIXin seuraajasta


0

Kiinalainen Xiaomi aikoo julkaista viime vuotiselle Mi MIX -älypuhelimelleen seuraajan, josta hiljattain onkin tullut tietoa saataville. Xiaomi tulee raporttien mukaan julkaisemaan uutuuden kuluvan vuoden toisella puoliskolla.

Älypuhelinta kehitetään yhteistyössä ranskalaisen suunnittelijan Philip Starckin kanssa, joka auttoi myös alkuperäisen Mi MIXin suunnittelussa.

Raporttien mukaan Xiaomin uusi Mi MIX II sisältäisi näyttöpaneelin alle sijoitettavan sormenjälkienlukijan, joka puolestaan mahdollistaa entistä paremman näyttö-runkosuhteen. Xiaomi Mi MIX II sisältäisikin jopa 93 prosentin prosentin näyttö-runkosuhteen.

Alkuperäinen Xiaomi Mi MIX esiteltiin viime vuonna ja se sisälsi sirusuunnittelija Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiirin 2,35 gigahertsin kellotaajuudella, neljä gigatavua käyttömuistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennuskapasiteettia sekä 4400 mAh akun ja 6,4 tuumaisen näyttöpaneelin 1080×2040 pikselin resoluutiolla. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia.

Tietojen mukaan Xiaomi Mi Mix 2 tullaan julkistamaan kuluvan vuoden toukokuun aikana. Myyntiin se saapuisi muutamaa viikkoa myöhemmin kesäkuun aikana.

Uutuuspuhelin tulee todennäköisesti sisältämään edeltäjäänsä enemmän käyttömuistia sekä hieman suuremman akun. Xiaomin uutuus sisältäisi kiinasta kantautuvien huhujen mukaan sirusuunnittelija Qualcommin Snapdragon 660 -suorittimen sekä kuusi gigatavua käyttöuistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennuskapasiteettia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.