OnePlus 5 saapuu tänä kesänä


0

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on vahvistanut seuraavan sukupolven lippulaivamallinsa saapuvan tänä kesänä. Uusi huippuluokan älypuhelin saa nimekseen OnePlus 5.

Itse uuden puhelinmallin teknisistä ominaisuuksista ei tähän mennessä ole paljoakaan tietoa tarjolla julkisuudessa, mutta viiimeisimpien huhujen mukaan se sisältäisi kaksoiskameran.

Uusi älypuhelin ei saa nimekseen OnePlus 4, siitä yksinkertaisesta syystä, että numeroa neljä pidetään yhtiön kotimaassa epäonnen numerona. Sitä pidetään epäonnen numerona, koska se lausutaan samalla tavalla kuin sana ”kuolema”. Monissa kerrostaloissa ei ole lainkaan neljättä kerrosta saman asian takia. Kukaan ei muuttaisi epäonnen kerrokseen.

Edellä mainitun sijaan puhelinmallin nimeen vaikutti enemmänkin yhtiön työntekijöiden ihannoima entinen NBA-pelaaja Robert Horry, jonka pelinumeroista yksi oli 5. Yhtiön Shenzhenin toimiston seinillä roikkuu itse asiassa kaksi maalausta kyseisestä NBA-koripalloilijasta. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.