Suomalainen Bookit auttaa rakentamaan Nashvillen kaupungille uutta liikennejärjestelmää


0

Suomalainen Bookit pääsee uudistamaan Nashvillen joukkoliikennejärjestelmää. Bookit oli osana amerikkalaisen Demand Transin tarjoamaa kokonaisuutta, jonka Nashvillen kaupunki valitsi voittavaksi tarjoukseksi tänään.

Bookit toimittaa Nashvillelle teknologian sekä liikkujien automatisoituun mobiilimaksamiseen että monikanavaisen, reaaliaikaisen asiakaspalautteen keräämiseen ja käsittelyyn. Käytettävä Bookitin teknologia on monille suomalaisille tuttu esimerkiksi VR:n ja Finnairin palveluista.

Mittavassa hankkeessa luodaan 1,8 miljoonan asukkaan metropolialueelle älykäs joukkoliikennealusta

Uudistustyö alkaa kesäkuun alussa. Nashvillen metropolialueella on noin 1,8 miljoonaa asukasta. Bookitin lisäksi samassa tarjouksessa oli mukana kaksi muuta suomalaisyritystä – Strafican liikenteen mallinnustyökalu sekä Tuupin MaaS-sovellus.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.