DNA tuo markkinoille Android TV -laitteen


0

DNA lanseeraa DNA TV-hubi -laitteen Android TV -käyttöjärjestelmällä, joten siinä toimivat muun muassa kaikkien kolmen isoimman kotimaisen tv-kanavan sovellukset Katsomo, Yle Areena ja Ruutu, sekä YouTube, Netflix ja Viaplay.

DNA TV-hubilla voi katsoa tavallisia televisiokanavia niin kaapeli- kuin antenniverkossa ja siinä on HD- sekä 4K-tuki. DNA TV-hubissa on kaksi HD-viritintä, jolloin ohjelmien tallennus ja yhtäaikainen katselu onnistuu.

Laitteessa on ohjelmistopohjainen salaus maksutelevisiokanaville, eli erillistä TV-korttia ei tarvita. DNA TV-hubi yhdessä DNA TV -palvelun ja nettiyhteyden kanssa mahdollistaa antenniverkon maksu-tv-kanavien katselun myös niiden varsinaisen näkyvyysalueen ulkopuolella.

Laitteessa on myös Bluetooth-tuki langattomalle peliohjaimelle, siihen voi liittää erillisen kovalevyn tallentamista varten ja hubia voi ohjata matkapuhelimeen, tablettiin tai vaikka älykelloon ladattavalla sovelluksella. Laite tukee myös äänihakua.

Laitteen on DNA:lle valmistanut Sagemcom. DNA TV-hubi tulee markkinoille kevään aikana ja laitteen hinta tarkentuu yhtiön tiedotteen mukaan lähempänä myynnin aloitusta.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.