Kategoriat
Oheislaitteet

DNA tuo markkinoille Android TV -laitteen

DNA lanseeraa DNA TV-hubi -laitteen Android TV -käyttöjärjestelmällä, joten siinä toimivat muun muassa kaikkien kolmen isoimman kotimaisen tv-kanavan sovellukset Katsomo, Yle Areena ja Ruutu, sekä YouTube, Netflix ja Viaplay.

DNA TV-hubilla voi katsoa tavallisia televisiokanavia niin kaapeli- kuin antenniverkossa ja siinä on HD- sekä 4K-tuki. DNA TV-hubissa on kaksi HD-viritintä, jolloin ohjelmien tallennus ja yhtäaikainen katselu onnistuu.

Laitteessa on ohjelmistopohjainen salaus maksutelevisiokanaville, eli erillistä TV-korttia ei tarvita. DNA TV-hubi yhdessä DNA TV -palvelun ja nettiyhteyden kanssa mahdollistaa antenniverkon maksu-tv-kanavien katselun myös niiden varsinaisen näkyvyysalueen ulkopuolella.

Laitteessa on myös Bluetooth-tuki langattomalle peliohjaimelle, siihen voi liittää erillisen kovalevyn tallentamista varten ja hubia voi ohjata matkapuhelimeen, tablettiin tai vaikka älykelloon ladattavalla sovelluksella. Laite tukee myös äänihakua.

Laitteen on DNA:lle valmistanut Sagemcom. DNA TV-hubi tulee markkinoille kevään aikana ja laitteen hinta tarkentuu yhtiön tiedotteen mukaan lähempänä myynnin aloitusta.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.