Käännöstoimisto Transfluent avaa toimiston Tokioon


0

Suomalainen käännösalan yritys Transfluent avaa toimiston Tokioon. Kyseessä on yrityksen ensimmäinen toimipiste Aasiassa.

Transfluentin Tokion toimisto uskoo löytävänsä uusia asiakkaita erityisesti pelien, teknologiayritysten ja matkailusektorin puolelta. Ensimmäiset rekrytoinnit on jo tehty ja toiminta alkaa välittömästi.

Joukkorahoituskampanjalla jo yli 80 sijoittajaa ja 400 000 euroa kasassa

Transfluent on suomalainen teknologiayritys, joka kehittää lähes reaaliaikaiseen kielenkääntämiseen erikoistunutta palvelualustaa. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja sen kotipaikka on Helsinki, mutta sillä on tytäryhtiö Kalifornian Sunnyvalessa. Se on myös yksi 2010-luvun tun­ne­tuim­piin suo­ma­lai­sia kas­vu­yri­tyk­siä.

Viimeiset 30 kuukautta Transfluent on kasvanut noin 8 % kuukausivauhtia. Yrityksellä on tällä hetkellä käynnissä joukkorahoituskampanja, jossa kuka tahansa voi sijoittaa yhtiön osakkeisiin. Mukana on jo yli 80 sijoittajaa, muun muassa nimekkäät startup-maailman tähdet Mårten Mickos, Peter Vesterbacka ja entinen Reutersin toimitusjohtaja Tom Glocer.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.