Alien: Covenant -tieteiselokuvan tiimoilta julkaistu uusi traileri


0

Alien: Covenant -tieteiselokuvan tiimoilta on julkaistu uusi trailerivideo, joka esittelee meille taistelutahtoisen Danielsin. Katherine Waterstonin esittämä Daniels lyö hynttyyt yhteen avaruusaluksen tekoälynä toimivan Äidin kanssa, kun vastassa on tuntematon muukalaisuhka.

Kun kyse on henkiinjäämisestä ja selviytymiskamppailusta, on selvää, että kaikki tarvittavat keinot käytetään. Daniels ei luovuta helpolla, sillä hänellä on taistelijan tahto.

Ridley Scott tekee paluun luomaansa maailmaan Alien: Covenant -elokuvassa, joka on uusi luku Alien-sarjassa. Siirtokunta-alus Covenantin miehistö on matkalla galaksin kauimmaisella laidalla sijaitsevalle planeetalle, jonka he uskovat olevan koskematon paratiisi, mutta joka todellisuudessa onkin synkkä ja vaarallinen. Kohdatessaan ennennäkemättömän uhkan miehistön täytyy yrittää tuskaisaa pakoa.

 Alien: Covenant -elokuvan on ohjannut Ridley Scott. Päärooleissa nähdään Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England ja Benjamin Rigby. Elokuva saa ensi-iltansa 17. toukokuuta 2017 elokuvateattereissa kautta maan. Elokuvan ikärajaa ei ole vielä vahvistettu.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.