Samsung valmistelee uutta keskiluokan järjestelmäpiiriä


0

Kiinasta kantautuvien tietojen mukaan Samsungin Exynos 7872 tulee olemaan yhtiön seuraava keskiluokan järjestelmäpiiri 6-ytimisellä suorittimella, jossa neljä Cortex-A53-ydintä ja kaksi Cortex-A73-ydintä on yhdistetty Mali-T830 MP2 -grafiikkayksikköön. Järjestelmäpiiri tullaan valmistamaan yhtiön 14 nanometrin LPP-tekniikalla (Low Power Plus).

Kaikkien uusien parannuksiensa ansiosta se kykenee tiedon mukaan jopa 70 prosenttia parempaan suorituskykyyn edeltäjäänsä verrattuna. Sen kerrotaan lisäksi olevan edeltäjäänsä 30 prosenttia energiatehokkaampi.

Exynos 7872 tullaan tietojen mukaan julkaisemaan kuluvan vuoden lokakuussa ja tulee todennäköisesti sisältymään yhtiön Galaxy A tai Galaxy C -sarjan laitteisiin. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Nextpowerup.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.