Portal Knights avasi porttinsa


0

PAN Vision Finland Oy on tuonut myyntiin Portal Knights -konsolipelin, joka yhdistää roolipeliä, seikkailua ja rakentelua fantasiamaailmassa. Portal Knightsin fantasiatodellisuus koostuu mystisistä saarista, jotka yhdistyvät toisiinsa taianomaisten porttien kautta.

Pelimaailman rikkonaisuus on luonut kaaoksen, jonka ansiosta erilaiset hirviöt ja kummalliset olennot saavat mellastaa maailmassa vapaasti. Pelaajahahmon tehtävänä on tuoda rauha ja järjestys sekasorron keskelle.

Päätehtävän ohella on kiehtovaa tutkia pelin monipuolista maailmaa, rakentaa toinen toistaan mielikuvituksellisempia rakennelmia ja suorittaa erilaisia tehtäviä hirviöitä nujertaen. Mikä tärkeintä, seikkailua ei tarvitse suorittaa yksin, sillä hauskanpitoa riittää kokonaiselle porukalle.

Matkan varrella pelaaja törmää lukemattomiin erilaisiin sivuhahmoihin. Näitä onkin mukana toista sataa ja nämä osaltaan värittävät tarinaa omine tarkoitusperineen. Osasta voi myös olla suoranaista apua pelaajalle haasteiden ratkomisessa. Pelaaja voi myös hankkia itselleen lemmikin, jonka kanssa taivaltaminen ja seikkailun kokeminen on entistä hauskempaa.

Rauhaton ja kaaoksentäyteinen maailma on kuitenkin myös täynnä vaaroja ja uhkaavia hirviöitä. Näitä vastaan kamppaileminen onkin yksi avaintekijöistä Portal Knightsin fantastisessa pelimaailmassa ja sankariksi tulemisessa. Taisteluiden ohella tärkeää roolia näyttelee tavaroiden ja raaka-aineiden kerääminen, joiden avulla pelaaja voi rakentaa ja koota monenlaisia rakennelmia ja varusteita.

Perinteisen yksinpeliseikkailun lisäksi Portal Knights sisältää moninpelimuodon, jossa maksimissaan neljä pelaajaa voi seikkailla yhdessä pelimaailman monia vaaroja uhmaten. Lisäksi mukana on kahden pelaajan jaetun ruudun pelitila.

Portal Knights julkaistiin PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille eilen 19.5.2017. Pelin ikäraja on PEGI 7.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.