Suomen lennonvarmistuksen service desk -palvelut Cinialle


0

Cinia ja Air Navigation Services Finland Oy (ANS Finland) ovat sopineet service desk -palveluiden tuottamiseen liittyvästä yhteistyöstä. ANS Finland vastaa Suomen ilmatilan käytön hallinnasta sekä lentoreitti- ja lennonvarmistuspalveluista Finavian operoimilla lentoasemilla ja Lappeenrannan lentoasemalla.

Lennonvarmistuksen keskeisimpänä tarkoituksena on taata turvalliset ja käyttäjätarpeen mukaiset palvelut viiveettömästi ja sujuvasti Suomessa. ANS Finlandille tuottamassa palvelussaan Cinian palvelukeskus ottaa vastaan ja kirjaa teknisiä järjestelmiä koskevat vikailmoitukset sekä käsittelee ne sovitun mukaisesti yhteistyössä ANS Finlandin kanssa. Palvelusopimuksella ei ole henkilöstövaikutuksia ANS Finlandissa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.