Polar julkisti uuden A370-fitnessmittarin


0

Polar on julkistanut uuden A370 -fitnessmittarin 24/7 rannesykkeenmittauksella sekä edistyksellisellä Sleep Plus -unianalyysillä.

Yhdistämällä päivittäisen aktiivisuustavoitteen ja Sleep Plus -unianalyysin, Polar A370 tarjoaa kuvan käyttäjän aktiivisuudesta, levosta ja palautumisesta. Mittaria voidaan käyttää yhdessä puhelimen GPS:n kanssa, jolloin harjoituksesta saadaan tarkemmat matka-, nopeus- ja reittitiedot.

Vedenkestävä Polar A370 sisältää värikosketusnäytön sekä värisevät älykkäät ilmoitukset. Fitnessmittaria voi muokata omaan tyyliin sopivaksi värikkäiden vaihtorannekkeiden avulla.

Polar A370 on nyt tilattavissa ennakkoon Polarin verkkokaupasta ja sen toimitukset aloitetaan kesäkuun alkupuolella. Vaihdettavat rannekkeet on saatavilla mustana, valkoisena, rubiinin punaisena, petrolin sinisenä, tummansinisenä sekä oranssina. A370:n suositushinta on 199,00 euroa ja vaihtorannekkeiden hinta on 24,90 euroa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.