Lenovo on julkaissut kokonaan uuden IdeaPad-kannettavien tuoteperheen


0

Lenovo on kuluneella viikolla ilmoittanut julkaisseensa kokonaan uuden IdeaPad-kannettavien tuoteperheen. Valikoimaan tulee yhteensä kuusi eri mallia. Lisäksi, pelaajille Lenovo tuo tehokkaamman Legion Y920 -pelikannettavan.

Uusi IdeaPad-kannettavien tuoteperhe sisältää mallit IdeaPad 720, 520, 320 ja näiden ohuemmat S-versiot IdeaPad 720S, 520S ja 320S. Kaikissa malleissa on uusimman sukupolven Intel-suoritin. Osassa puolestaan on erillinen Nvidian GeForce 940MX -näytönohjain.

Kolme ohutta S-mallia on tarkoitettu niille, joille kannettavuus ja suorituskyky ovat tärkeitä. Alumiinirunkoisessa 720S-huippumallissa on tuorein seitsemännen sukupolven Intel Core i7 -suoritin, Nvidian näytönohjain, maksimissaan yhden teratavun ssd-massamuisti, Thunderbolt 3 -liitäntä – lisäksi 13-tuumainen malli painaa ainoastaan 1,14 kiloa ja sen paksuus on 13,6 millimetriä. Koneessa on myös sormenjälkilukija.

IdeaPad 520 ja 520S ovat myös varustettu uusilla Intelin Core i7 -suorittimilla. Mukana on lisäksi suorituskykyä antamassa Nvidian GeForce 940MX -näytönohjain. Arkikäyttöön sopivat puolestaan IdeaPad 320 ja ohuempi sisar 320S.

320-mallissa on uudet suorittimet, usb-c-liitännät ja dvd-asema sekä lisävarusteena sormenjälkilukija ja kosketusnäyttö. 320S:n 15-tuumaisessa versiossa puolestaan on maksimissaan teratavun massamuisti ja erillinen Nvidia-näytönohjain.

IdeaPad 720 -sarjan koneet saapuvat jalometallisilla värisävyillä. IdeaPad 520 -sarja tulee saataville kullan ja hopean lisäksi purppuraisena ja pinkkinä. IdeaPad 320 -sarja taas sisältää yhteensä kahdeksalla eri värisävyä, kuten esimerkiksi deniminsinisen ja korallinpunaisen.

Pelikannettava Lenovo Legion Y920 on varustettu taustavalaistulla mekaanisella näppäimistöllä ja se sisältää muun muassa ylikellotettavan Intelin K-sarjan suorittimen sekä Nvidia GeForce GTX 1070 8G -näytönohjaimen.

 


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.