ASUS jälleen merkittävässä roolissa Assembly Summer 2011 -tapahtumassa


0

010811 asus assemblyASUS on tuttuun tapaan torstaina 4.8 alkavien Assembly Summer LAN –festivaalien pääsponsori. ASUS on tapahtuman virallinen PC–laitetoimittaja ja näkyvästi esillä myös monimuotoisten aktiviteettien muodossa.

\n

Tänä vuonna uutuutena ja suurimpana yksittäisenä panostuksena mainittakoon maailman parhaat StarCraft II -pelaajat yhteen paikkaan keräävä ASUS ROG –turnaus, jossa on kansainvälisellä mittapuullakin huikea 15 000 euron palkintopotti, josta voittajalle lohkeaa muhkea 8000 euron palkintosekki.

\n\n\n\n

Asuksen osastolla on myös paljon mielenkiintoista nähtävää tarjolla. Osastolla on lukuisia kilpailuja sekä esimerkiksi ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa nähtävä WAVI XTION –liiketunnistuspohjainen viihdekeskus.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.