Google+ sai pelit, mukana Angry Birds


0

Google on lisännyt sosiaaliseen Google+-palveluunsa myös ensimmäiset pelit. Palvelun pelisivulla on muun muassa lista peleistä, pelipäivityksistä, ystävien kutsuista, kontaktien pelaamista peleistä ja parhaimmista tuloksista.

Pelisivua ollaan vasta lisäämässä osaksi palvelua, joten kaikilla ei vielä välttämättä ole sinne pääsyä. Googlen mukaan kaikki pääsevät pian kuitenkin nauttimaan peleistä.

Facebook on vastannut Googlen ilmoitukseen tuomalla muutamia päivityksiä pelien saralla. Uudistusten myötä pelejä on mahdollista pelata pian myös kokoruututilassa (esim. CityVille, Zoo World, Monster World ja Mystery Manor).

Yhtiö on lisäksi helpottamassa uusien pelien löytämistä sekä keskustelemista. Kotisivulle on myös mahdollista merkitä kirjanmerkeiksi suosimansa pelit.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.