Kinect-liiketunnistin saapuu PC-koneisiin tämän vuoden alkupuolella


0

050112 kinectYhdysvaltalainen Microsoft on kuluneella viikolla vahvistanut Kinectin uuden version saapuvan markkinoille tämän vuoden alkupuolella. Yhtiö tuo markkinoille uuden Kinectin, joka on suunniteltu käytettäväksi nimenomaan PC-tietokoneiden kanssa.

Tulevassa laitteessa on muutoksia joiden avulla se toimii paremmin PC-tietokoneissa. Uusitussa liiketunnistimessa on muun muassa lyhyempi usb-kaapeli ja se osaa myös havaita tarkasti ainoastaan 50 senttimetrin etäisyydellä olevat esineet. Tämä tekee sen sopivaksi myös tietokoneen edessä istuvan käytössä.

On todennäköisesti myös lupa odottaa uuden liiketunnistimen olevan yhtiön Xboxin versiota fyysisesti pienempi. Aiheesta uutisoitiin Microsoftin Kinect for Windows -blogissa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.