Virallinen FIGMA-lista – Suomen suosituimmat pelit viikoilla 51-52/2011


0

Suomen virallinen pelilista on Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Listaan kootaan Suomen myydyimmät PC- ja konsolipelit omina listoinaan sekä eri peliformaattien yhdistetty lista.

Eri peliformaateista myyntitiedot kerätään PC-pelien lisäksi Microsoftin Xbox360-, Nintendon Wii-, Sonyn PlayStation 2- ja PlayStation 3 -konsoleista sekä Nintendon DS-, 3DS- ja Sonyn PSP-käsikonsoleista.

NYT

EDELL

TOP10

1

1

Call of Duty: Modern Warfare 3 (Activision-Blizzard) PC PS3 Xbox360

2

3

Battlefield 3 (Electronic Arts) PC PS3 Xbox360

3

4

NHL 12 (Electronic Arts) PS3 Xbox360

4

2

The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda) PC PS3 Xbox360

5

5

SingStar SuomiSuosikit (Sony) PS2 PS3

6

6

Star Wars: The Old Republic (Electronic Arts) PC

7

UUSI

Need for Speed: The Run (Electronic Arts) 3DS PC PS3 Wii Xbox360

8

7

FIFA 12 (Electronic Arts) 3DS PC PS2 PS3 PSP Wii Xbox360

9

RE

Sports Champions (Sony) PS3

10

8

Uncharted 3: Drake’s Deception (Sony) PS3

Listat kootaan yli kahdensadan pelikaupan lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, Coolshop, Discshop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Prisma, Puolenkuun Pelit, Sokos, Stockmann, Veljekset Keskinen, Verkkokauppa.com, Viihdepysäkki ja VPD.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.