Huhu: Seuraavan sukupolven Xbox-pelikonsoli markkinoille ennen seuraavaa Playstationia


0

Microsoftin seuraavan sukupolven Xbox-pelikonsioli saattaa saapua kauppoihin ennen Sonyn seuraavaa Playstation-versiota. Viimeisimmän huhun mukaan Microsoftin konsolin julkaisuajankohta on päätetty sijoittaa ensi vuoden loppupuolelle.

Microsoftin konsolin kerrotaan päätyvän kauppoihin vain muutamaa kuukautta ennen seuraavan sukupolven Playstation-kosolin julkaisua. Tästä huolimatta tarkempaa julkaisuajankohtaa ei Sonyn pelikonsolille annettu.

Ainakin toistaiseksi Sonyn seuraavan konsolin raudan veikataan olevan jonkin verran Microsoftin konsolia iskukykyisempi. Huhujen mukaan seuraava Xbox-konsoli pitäisi sisällään PowerPC-pohjaisen suorittimen. Aiheesta uutisoi ulkomainen verkkolehti Neowin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.