Angy Birds saapuu ystävänpäiväksi Facebookkiin


0

angrybirdsmakingmadlootyo530pxheaderimg1Rovion maailmanvalloitussuunnitelmat saavat jatkoa ystävänpäivään eli helmikuun 14. päivään ajoitetusta Angry Birds -pelin Facebook-version julkaisusta. Facebook-versio Rovion hittipelistä tulee kuitenkin poikkeamaan jonkin verran totutusta.

\n

Peli tulee sisältämään kuitenkin tottuun tapaan lintujen lennätystä ja paikkojen tuhoamista. Peliin tulee myös pistetaulut, joissa Facebookin käyttäjät voivat vertailla tuloksiaan ja Rovio on kuulemamme mukaan parantanut pelin animaatioiden laatua aiempiin versioihin verrattuna.

\n\n\n\n

 Peliin onsisällytetty myös lisätehoa antavia power-uppeja joiden avulla pelaaja voi esimerkiksi laukaista maanjäristyksen. Näitä voidaan myös ostaa erikseen 0,99 Yhdysvaltain dollarin hintaan.

\n

260112 facebookangrybirds530


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.