DNA osakkaaksi Booxmediaan


0

dna logoDNA Oy on hankkinut Booxmedia Oy:stä 20 prosentin omistusosuuden. Järjestelyn myötä DNA aloittaa Booxmedian kanssa myynti- ja markkinointiyhteistyön.

Booxmedia Oy tarjoaa booxTV -palvelua, joka mahdollistaa älypuhelimilla ja tableteilla televisiosisältöjen verkkotallennuksen.

DNA aloittaa liiketoimintajärjestelyn myötä myynti- ja markkinointiyhteistyön Booxmedian kanssa. DNA tulee muun muassa tarjoamaan kesäkampanjassaan valikoiduille puhelin- ja laajakaista-asiakkailleen booxTV -palvelun 6 kuukaudeksi veloituksetta.

Uusi ohjelmakohtaisen tallentamisen mahdollistava booxTV 3.0 toimii Apple- (iPhone, iPad, iPod Touch), ja Android-laitteilla kaikkialla, missä on wlan- tai 3G-yhteys. Windows Phone -versio julkaistaan kesän aikana.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.