Sonyn langattomat kuulokkeet pikatestissä

Now Reading
Sonyn langattomat kuulokkeet pikatestissä

Otimme jokin aika sitten pikatesteihin Sonyn langattomat, hälyä poistavat MDR-ZX550BN-kuulokkeet, jotka sopivat hyvin esimerkiksi älypuhelimen kaveriksi. Ne ovat saatavilla punaisen, mustan ja turkoosin värisenä. Painoa Sonyn sankamallisille langattomille kuulokkeille kertyy 167 grammaa.

Kuulokkeiden kantomatkaksi käytännön testeissä osoittautui noin 30 metriä ja niiden todettiin olevan tukevat päässä – ei heilu vaikka vähän kovemmin pää heiluisi musiikin tahtiin. Äänenlaadun todettiin olevan hyvällä tasolla, esimerkiksi puheluissa. Ääneneristys sekä taustamelun poisto osoittautui myös hyväksi ja taustamelua ei häiritsevästi kuulunut kuulokkeiden läpi.

MDR-ZX550BN_L_Front_20140627_0-9741

Kuulokkeiden mikki on huomaamaton ja sitä ei ole integroitu erillisen sangan päähän. Kappaleen aloitus/pysäytys-nappi hyvin erottuva muista. Samassa liukunapissa oleva seuraava/edellinen kappale- kytkin oli hyvä, kunhan muisti kumpaan suuntaan vaihtoi seuraavaan tai edelliseen kappaleeseen.

Kuulokekupit eivät testaajalla peittäneet koko korvaa, joten pitkän käytön aikana kupin reunat alkoivat painamaan korvanlehtiä jonkin verran. Kuulokkeita ei myöskään saanut taitettua pienempään tilaan vaan kupit ainoastaan kiertyivät litteiksi vieden täten hieman vähemmän tilaa.

Kappaleen aloitus/pysäytys-nappi ei reagoinut aloittamiseen aina kovin hyvin. Välillä sitä joutui painamaan parikin kertaa ajatuksen kanssa ennen kuin painallus rekisteröityi.

Aktiivista käyttöaikaa kuulokkeilla oli testin aikana noin viisi tuntia ja valmiudessa kaksi tuntia. Valmistaja lupaa jopa 25 tuntia aktiivista käyttöaikaa yhdellä latauksella. Latausaika on 4,5 tuntia.
Hintaa Sonyn langattomille kuulokkeille kertyy artikkelin kirjoitushetkellä noin 83 euroa tilauspaikasta riippuen.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.