Testissä: ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K6+ -emolevy

Now Reading
Testissä: ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K6+ -emolevy

BIOS:

EZmode

ASRock Z170 K6+ -emolevyn BIOS tarjoaa helppokäyttöiseksi tarkoitetun EZ moden käyttäjille, jotka eivät ole BIOS:ien säätämisen kanssa vielä sujut. Sivulla on keskitetysti näkyvillä myös kaikki tärkeimmät tiedot.

main

Ei EZ modesta sen enempää, vaan sukellamme suoraan perinteisemmälle puolelle BIOS:ia. Main -välilehdelle on keskitetty järjestelmän tärkeimmät tiedot, mitä komponentteihin tulee.

OC_tweaker

Ylikellottajia kiinnostaa luonnollisesti eniten emolevyjen BIOS:eissa ylikellotukseen liittyvät asetukset, ASRockin tapauksessa nämä on kaikki keskitetty OC Tweaker nimisen valikon sisään. Load Optimized CPU OC Settings vipu tarjoaa aloittelevalle ylikellottajalle erilaisia valmiita ylikellotusprofiileja, joista on helppo lähteä viilaamaan omalle kokoonpanolleen ja käyttötarkoitukselleen sopivampia asetuksia.

OC_tweaker2

OC Tweakerin CPU -valikostalöytyy nimensä mukaisesti kaikki suoritinta koskevat säädöt ja asetukset, jännitteet pois lukien.

OC_tweaker3

Lisää suorittimen asetuksia.

OC_tweaker_RAM

OC_tweaker_RAM2

OC Tweakerin seuraavassa alivalikossa, nimeltään DRAM Configuration on keskitetysti kaikki järjestelmän keskusmuistien asetukset. Muistien latensseja on mahdollista säätää pilkuntarkasti.

OC_tweaker_voltage

OC Tweakerin Voltage Configuration -alivalikossa majailevat kaikki emolevyn, suorittimen ja muistien jännitteet joita käyttäjän on ylipäätään mahdollista säätää. Varsin helppoa ja simppeliä.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.