Testissä: MSI Z170A GAMING M7 -emolevy

Now Reading
Testissä: MSI Z170A GAMING M7 -emolevy

BIOS

MSI_SnapShot_05MSI on varustanut emolevynsä BIOS:in tapansa mukaan jo jonkin aikaa graafisella käyttöliittymällä joka on aloittelijankin erittäin helppo oppia ja omaksua.
MSI_SnapShot_08

MSI_SnapShot_09

MSI_SnapShot_10

MSI_SnapShot_12

Koska lukijoitamme kiinnostaa pääsääntöisesti emolevyjen BIOS:issa niiden ylikellotusasetukset niin päätimme keskittyä tällä kertaa pelkästään niihin. Sivuamme kuitenkin samalla tärkeimpiä oheisasetuksia ja -toimintoja. OC -valikko pitää sisällään nimensä mukaisesti keskitettynä kaikki emolevyn, suorittimen, sekä muistien kellotaajuuteen ja jännitteisiin vaikuttavat asetukset.

MSI_SnapShot_11

CPU Features -alivalikosta on helppo käydä kytkemässä tarvittaessa suorittimen ytimiä tai energiansäästötoimintoja pois päältä.

MSI_SnapShot_13

Käyttäjän on mahdollista nykytrendin mukaan luoda omia ylikellotusprofiileja, jotka on helppo tallentaa BIOS:in muistiin.

MSI_SnapShot_16

MSI Z170A GAMING M7 -emolevyn BIOS kertoo ennen muutosten tallennusta tiivistettynä BIOS:in asetuksiin tehdyt muutokset. Tästä on vielä helppo tarkistaa, ettei tullut tehtyä mitään hätiköityä.

 

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
25%
Mahtavaa
75%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.