Ruotsalainen sijoitusyhtiö Rite Ventures investoi suomalaisen Innohome Oy:n liesiturvalaiteosaamiseen

Now Reading
Ruotsalainen sijoitusyhtiö Rite Ventures investoi suomalaisen Innohome Oy:n liesiturvalaiteosaamiseen

Ruotsalainen Rite Ventures sijoittaa suomalaiseen liesiturvalaitteiden ja kodin turvallisuusratkaisujen osaajaan Innohome Oy:n. Kaupan myötä sijoitusyhtiöstä tulee Innohomen toiseksi suurin omistaja. Tavoitteena on varmistaa Innohomen kansainvälinen markkinajohtajuus keittiön turvalaitteiden valmistajana.

Rite Venturesin sijoituksen myötä suomalainen Innohome pystyy nopeuttamaan keittiön turvalaitteiden kehitystä sekä laajentamaan Liesivahti-tuotevalikoimansa kattamaan kaikki Euroopan maat sekä USA:n markkinat. Liesivahti on Innohomen edistyksellinen turvalaite, joka tarkkailee älykkäästi liettä ja tulipalon uhatessa katkaisee virran, hälyttää sekä tarvittaessa soittaa turvapuhelimeen.

”EU:n liesivahtistandardi astuu voimaan vuoden 2015 aikana. Yhteistyö Rite Venturesin kanssa antaa meille mahdollisuuden hyödyntää standardin myötä avautuvat markkinat mahdollisimman tehokkaasti”, kertoo Pertti Haavisto, Innohomen toimitusjohtaja.

Rite Ventures on ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö, jonka kotipaikka on Tukholma. Yhtiö sijoittaa pääsääntöisesti suomalaisiin ja ruotsalaisiin yhtiöihin niiden laajennusvaiheessa. Rite Ventures kuvailee itseään aktiiviseksi sijoittajaksi, joka auttaa kasvuyrityksiä kasvamaan. Yhtiön muita sijoituksia Suomessa ovat mm. Verkkokauppa.com ja Nebula Oy.

Innohome on vuonna 2005 perustettu suomalainen yritys, joka kehittää älykkäitä kodin turvalaitteita. Innohome on liesiturvalaitteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Yrityksen liesiturvalaitteita on asennettu kansainvälisesti jo yli 100 000 kohteeseen. Innohome on saanut kuluvan syksyn aikana kaksi merkittävää kansainvälistä turvallisuusalan palkintoa.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.