Samsung haastaa perinteiset kotityöt uudella robotti-imurillaan

Now Reading
Samsung haastaa perinteiset kotityöt uudella robotti-imurillaan

Samsung on esitellyt mallistoonsa uude robottipölynimurin nimeltä Powerbot VR9000. Yhtiön tiedotteen mukaan Powerbotin invertterimoottori ja täysikokoinen imurisuutin imevät likaa 60 prosenttia Samsungin aiempia malleja tehokkaammin.

VR9000:ssa on suuremmat pyörät, joiden avulla se pääsee korkeidenkin mattojen ja kynnysten yli. Imurissa ei ole sivuharjaksia, mikä pienentää kiinni juuttumisen riskiä. Lisäksi siinä on päivitetyt anturit, joilla se suunnistaa isommassakin kodissa.

Samsungin Powerbotissa on lisäksi uusi Point Cleaning -täsmäsiivoustoiminto, jolla robotti-imuria voi ohjata laser-osoittimella varustetulla kaukosäätimellä. Käyttäjän tarvitsee vain osoittaa kohtaa, johon kahvin porot ovat levinneet ja PowerBot hoitaa loput.

Robotti-imuri palaa lataustelakkaansa automaattisesti, kun virta käy vähiin. Akkujen latauduttua, PowerBot palaa paikkaan, johon se jäi, ja matka jatkuu alkuperäisen siivoussuunnitelman mukaisesti.

Powerbot VR9000 tulee myyntiin marraskuussa ja sen suositushinta on 899€.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
100%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.