Siemens esitteli espressokoneen

Now Reading
Siemens esitteli espressokoneen

Siemens on lanseerannut uuden automatisoidun Siemens EQ.6 -espressokoneen. EQ.6 on ensimmäinen täysautomaattinen espressokone, jonka ominaisuuksiin kuuluu coffeeSelect-kosketusnäyttö.

Yhden kosketuksen avulla Siemens EQ.6 tarjoaa myös esimerkiksi baristalaatuisia maitokahvijuomia, vaikka kaksi kupillista kerrallaan.

Siemensin espressokone sisältää sensoFlow-järjestelmän, jonka tehtävä on varmistaa, että jokainen kahvikupillinen saa saman tavoitellun aromin. Aromi syntyy, kun espressopavuista jauhettu kahvi ja vesi, jonka lämpötila on optimaalinen 92‒96 astetta, kohtaavat. Vesipumpun paine on mallista riippuen joko 19 tai 15 baaria.

Kahvimylly on tehokkaasti äänieristetty ja jauhaa pavut hiljaisesti. Kahvimyllyn kovuus vastaa timanttia, mikä takaa sen pitkän käyttöiän ja täydellisen maun.

EQ.6 on viimeisin lisäys EQ-perheeseen ja löytyy nyt kaupoista.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.