Hondalta itseajava auto vuoteen 2025 mennessä

Now Reading
Hondalta itseajava auto vuoteen 2025 mennessä

Autovalmistaja Honda aikoo keskittyä entistä enemmän itseajavien autojen kehitykseen ja uskookin tuovansa sellaisen markkinoille vuoteen 2025 mennessä.

Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti NextPowerUp, jonka mukaan yhtiö parhaimmillaan testaa alueella, joka  tunnetaan nimellä GoMentum Station.

Contra Costa County Kaliforniassa on rakentanut Yhdysvaltojen suurimman ja täydellisimmän yhteistoiminnallisten ja autonomisten ajoneuvojen testialueen. Sen pinta-ala on yli 20 km2. Se on sijoitettu entiselle laivaston Concordin varustelutelakan alueelle.

Testialueelle ovat nyt sijoittuneet suurista autovalmistajista ja laite- ja komponenttitoimittajista mm. Honda, Mercedes Benz, Bosch, Nissan, Toyota, Audi ja Volvo sekä Google.

GoMentum-testialuetta kuvataan maailmanluokan yhteistoiminnallisten ja autonomisten ajoneuvojen testialustaksi, jossa on aktiivista teollisuuden ja julkisten toimijoiden yhteistyötä.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
29%
Mahtavaa
29%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
14%
Ottaa päähän
29%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.