Equinix avaa Suomeen uuden internetin solmukohdan

Now Reading
Equinix avaa Suomeen uuden internetin solmukohdan

Verkko- ja palvelinkeskusyritys Equinix avaa Helsinkiin uuden internetin yhdysliikennepisteen, joka aloittaa toimintansa vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä. Eri puolilla maailmaa on nyt 22 Equinix Internet Exchange -yhdysliikennepistettä, jotka hyödyntävät yli 145 palvelinkeskuksen maailmanlaajuista verkostoa.

Yhdysliikennepisteet ovat internetin solmukohtia, jotka yhdistävät erilliset verkot keskenään ja mahdollistavat liikenteen niiden välillä. Niiden käyttö alentaa yritysten IP-liikenteen kustannuksia sekä tarjoaa entistä suorituskykyisemmän, nopeamman ja luotettavamman yhteyden verkkojen välille.

Equinixilla on kaikkiaan 22 yhdysliikennepistettä 19 eri paikassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Suomessa Equinixilla on kuusi palvelinkeskusta, jotka kaikki sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Niitä hyödyntää yli 160 suomalaista ja kansainvälistä organisaatiota.

Equinixin Helsingin palvelinkeskukset sekä Suomen ja Saksan välille asennettu Cinia C-Lion1 -merikaapeli yhdistävät toisiinsa Venäjän, Baltian maat ja Keski-Euroopan verkkojen solmukohdat.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
57%
Mahtavaa
43%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.