Googlen uusien mobiilimainosten avulla hyödylliset sovellukset löytyvät helpommin

Now Reading
Googlen uusien mobiilimainosten avulla hyödylliset sovellukset löytyvät helpommin

Mobiilimainokset ovat harvoin personoituja. Yleensä ne perustuvat käyttäjän todellisten käyttötapojen sijaan hakusanoihin. Engadget-sivusto kertoo, että Google aikoo korjata tämän uusilla hakukoneeseensa ja YouTubeen liitetyillä mainoksilla. Mainokset valikoituvat sen mukaan mitkä sovellukset ovat päivittäisessä käytössä ja mitä sovelluksia käyttäjä on ostanut.

Google aikoo myös ottaa käyttöön Facebookista tutut hakusanoihin perustuvat mainokset, jotka avaavat sopivan jo ladatun sovelluksen. Toiminnon avulla käyttäjä voi löytää käteviä sovelluksia, jotka ennen keräsivät virtuaalista pölyä laitteella. Näiden mainosten päätarkoitus on tietysti hyödyttää sekä Googlea että sovelluskehittäjiä, mutta ne ovat varmasti hyödyllisiä myös käyttäjille, joilla on vaikeuksia löytää sopivia sovelluksia.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.