Now Reading
PC-tietokoneiden myynti takkuaa nyt viidettä perättäistä vuotta

PC-laitteiden myynti on ollut laskussa nyt viisi perättäistä vuotta. Viime vuonna PC-tietokoneita toimitettiin maailmanlaajuisesti 260-270 miljoonaa kappaletta, kertovat markkinatutkimusyhtiöt Gartner ja IDC.

Gartnerin uskomuksen mukaan PC-tietokoneiden tehokäyttäjät eivät ole tarpeeksi suuri asiakaryhmä kasvattamaan Pc-tietokoneiden kokonaismyyntiä. IDC puolestaan uskoo, että PC-tietokoneiden markkinat ovat tasoittumassa.

Suurimmat PC-tietokonevalmistajat, kuten Lenovo, HP ja Dell toivovat ettei PC-tietokoneiden myynti lähtisi enää jyrkkään laskuun. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge, jonka toimittajan mukaan PC-tietokoneiden markkinat ovatkin edelleen hiljalleen hiipumassa eikä usko että markkinoilla tultaisiin näkemään äkillistä kuoliniskua PC-tietokoneiden markkinoiden tyrehtyessä kokonaan.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
67%
Mahtavaa
17%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
17%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.