Samsung Galaxy S5 aiheutti jonoja julkaisupäivänään, mutta ei kaikkialla

Now Reading
Samsung Galaxy S5 aiheutti jonoja julkaisupäivänään, mutta ei kaikkialla

Samsung Galaxy S5 julkaistiin viime viikonloppuna 125 eri maassa Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Android Authority -sivusto kertoo, että ensimmäiset myyntitiedot ovat rohkaisevia. Asiakkaat jonottivat älypuhelimia monissa Euroopan maissa. Samsungin mukaan myynti oli keskimäärin 1,3 kertaa suurempi kuin Galaxy S4:n kanssa. Jotkut Euroopan markkinat jopa tuplasivat myyntinsä vuoden 2013 lippulaivaälypuhelimeen verrattuna.

Pariisin kaupassa Samsung myi Galaxy S5:sta 200 kappaletta ensimmäisen tunnin aikana ja Britanniassa älypuhelinta myytiin tuplasti enemmän kuin Galaxy S4:ää aikanaan. Samsungin mukaan Galaxy S5:sta ollaan myyty jo miljoonia kappaleita.

Tosin Samsung tarjosi joissain maissa ilmaisia Gear Fit -älyrannekkeita Galaxy S5:n ensimmäisille ostajille. Tämä varmasti rohkaisi asiakkaita jonottamaan. Esimerkiksi Saksan Frankfurtissa ensimmäisen 200 Galaxy S5:n ostajaa saivat Gear Fitin ilmaiseksi kaupanpäälle.

Yhdysvalloissa taas asiakkaat eivät olleet niin innokkaita jonottamaan S5:sta. Ilmeisesti ennakkotilauksia oli ainakin San Franciscon keskustan kaupoissa tehty hyvä määrä, mutta pitkien jonojen muodostumisista ei ole tietoja. Samsungilla vaikuttaa olevan Pohjois-Amerikkaa vahvempi läsnäolo Euroopassa. Pohjois-Amerikassa taas Applella on suuri ja uskollinen faniryhmä, etenkin kalliimpien laitteiden kohdalla.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.