Kommentoinnin säännöt

Hei, ja tervetuloa kommentoimaan www-mato78.com-verkkosivulle. Alkuun pari helppoa muistisääntöä:

  • Kunnioita toisten mielipiteitä ja uskalla kertoa omasi.
  • Älä hauku tai loukkaa muita keskustelijoita.

ASIATTOMAT VIESTIT / KESKUSTELUJEN VALVONTA

Asiattomia, julkaisukelvottomia viestejä ovat muun muassa seuraavat:

  • Herjaavat, rasistiset ja yksityiselämää loukkaavat viestit
  • Valheellista tietoa tai vihjauksia sisältävät viestit
  • Mainokset tai viestit, jotka tarjoavat lääkevalmisteita
  • Rikokseen yllyttävät viestit
  • Väkivaltakuvauksia sisältävät tai siveettömät viestit
  • Muulla tavoin sivuston ylläpidon asiattomiksi katsomat viestit, esim. tarpeettoman pitkät ja massapostituksia sisältävät viestit.

Sivuston keskusteluja valvotaan pääsääntöisesti ”Asiaton viesti” -ilmoitusten perusteella. Sivuston ylläpitäjä voi halutessaan poistaa yksittäisiä viestejä, viestien osia tai kokonaisia viestiketjuja tai muokata niiden sisältöä. Viestejä ja viestiketjuja voidaan myös siirtää eri keskustelualueiden välillä. Sivuston ylläpitäjällä on myös oikeus estää yksittäisen keskustelijan pääsy sivustolle estämällä viestien lähettäminen häirikön käyttämästä IP-osoitteesta.

VASTUU VIESTIEN SISÄLLÖSTÄ

Jokainen keskusteluihin osallistuva henkilö vastaa itse siitä, että hänen viestiensä sisältö on Suomen lakien ja hyvien tapojen mukaista. Keskusteluihin osallistuva vastaa myös siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijänoikeudet ja muut oikeudet julkaisemaansa materiaaliin. Jos keskustelija tai kommentoija haluaa käyttää jonkun toisen kirjoittamaa aineistoa viestinsä osana, lähde on mainittava.

Kirjoittaja on Suomen lain mukaisesti rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa viestiensä sisällöstä. Keskusteluissa julkaistavat mielipiteet eivät välttämättä edusta www.mato78.com-verkkosivuston toimituksen tai Media Immersion Oy:n mielipiteitä tai linjaa.

www.mato78.com-verkkosivusto tai Media Immersion Oy eivät vastaa keskusteluissa esitetyistä sisällöistä tai palvelun ulkopuolisille sivustoille vievistä linkeistä eikä linkkien takana olevien aineistojen sisällöistä.

OMA NIMI/NIMIMERKKI

Kuka tahansa voi osallistua keskusteluun joko omalla nimellään tai nimimerkillä. Suosittelemme, että keskustelua käydään avoimesti omalla nimellä. Toisena henkilönä esiintyminen on ehdottomasti kielletty.

TEKIJÄNOIKEUDET

Media Immersion Oy:llä on oikeus korvauksetta käyttää ja uudelleen julkaista tai luovuttaa edelleen muunneltuna tai alkuperäisessä asussaan joko kokonaan tai osittain ja/tai liitettynä johonkin toiseen aineistoon käyttäjän palvelun kautta keskustelupalstoille tai kommentointeihin lähettämää tai välittämää aineistoa Media Immersion Oy:n liike-, tiedonvälitys-, pr-, tai muussa toiminnassa.

Saatamme poimia otteita keskusteluista, kommenteista tai saamastaan palautteesta ja julkaista niitä verkkosivustolla.

Kirjoittamalla keskustelualueelle sitoudut www-mato78.com-verkkosivuston käyttöehtoihin.