AMD 785G vs. Intel G41

Now Reading
AMD 785G vs. Intel G41

Sirujätti AMD julkaisi 16. päivä syyskuuta uusia budjettiluokan neliytimisiä prosessorimalleja joista tässä testissä on mukana AMD Athlon II X4 620. Pääasiallisesti tämän artikkelin tarkoituksena on verrata AMD:n viimeisintä 785G-piirisarjaa Intelin G41-piirisarjaa vastaan sekä esitellä ensimmäisen budjettiluokan neliydinprosessorin ja 785G-alustan mukanaan tuomia hyötyjä.

Arvostelun AMD-kokoonpanossa on siis 45 nanometrin valmistustekniikalla valmistettava uusi AMD Athlon II X4 620-prosessori ja Intelin puolelta vastaamassa haasteeseen on kaapin perukoilta löytynyt ja myös 45 nanometrin valmistustekniikalla valmistettu tuplaytiminen E7200-prosessori.

Uusi neliytiminen AMD Athlon II X4-prosessori on tarkoitus yhdistää integroidun ATI Radeon HD 4200-grafiikkaohjaimen sisältävän AMD 785G-piirisarjallisen emolevyn kanssa.

AMD:n mukaan tämä tuo sulavan HD-videontoiston ja luo perustan nautittavalle Windows 7-kokemukselle. 45 nm valmistustekniikalla valmistettavan Athlon II X4-prosessorimallin on tarkoitus tarjota energiatehokuutta samalla kuitenkin tarjoten tarvittava suorituskyky HD-median käsittelyyn.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.