Cooler Master CM 690II Advanced

Now Reading
Cooler Master CM 690II Advanced

Cooler Master CM 690II Advanced-tietokonekotelon etupaneeli sisältää ulkoisen kiintolevytelakan minkä ansiosta pääset nyt käsiksi tiedostoihisi ilman ulkoista verkkoasemaa tai tarvetta kotelon avaamiselle. Lisäksi, koteloon on mahdollista mahduttaa kolme näytönohjainta, Tietokonekotelo käsittää myös 1.8”/2.5” asemakehikon pienemmillekkin SSD-asemille.

Kotelotuulettimia Cooler Masterin koteloon on mahdollista sisällyttää kaikkiaan kymmenen kappaletta. Luonnollisesti kotelon asemakehikot ovat täysin työkaluvapaita asennuksen suhteen. Kotelossa on Cooler Masterin mukaan myös täysin uusittu kaapelinhallinta ja tuttuun tapaan emolevytarjottimesta löytyy suurikokoinen neliönmallinen aukko, joka helpottaa suunnattomasti prosessorijäähdytyksen vaihtamista.

Vesijäähdytyksen ystäviä miellyttää varmasti tieto mahdollisuudesta sisällyttää koteloon 240mm vesijäähdytyskenno. Tulemme julkaisemaan arvostelumme kyseisestä kotelosta seuraavien lähiviikkojen aikana, joten pysykää ihmeessä kanavalla.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.