Cooler Master V10

Now Reading
Cooler Master V10

cm_v10Cooler Master kertoi tämän vuoden CES-tapahtumassa uuden V10-prosessoricoolerin julkaisusta. Tämä järkälemäinen V10-prosessoricooleri sisältää kymmenen lämpöputkea, jotka siirtävät lämpöä kolmeen jäähdytyssiiliin. Prosessoricooleri sopii sovitettavaksi Intel Socket LGA1366&775-, AMD Socket AM3 / AM2+ / AM2 / 940 / 939 / 754-prosessorikantoihin sekä sen mitat ovat 236.5 x 129.6 x 161.3 millimetriä ja painoa sille kertyy 1,2 kilogrammaa.

V10-mallissa on siis 10 kuuden millimetrin lämpöputkea ja kaksi 12 cm tuuletinta sekä sen muotoilu on kiinnostava, sillä se sisältää muistien päälle sijoittuvan jäähdytyssiilin, jonka läpi toinen 12 senttimetrin tuulettimista puhaltaa ilmaa muisteille ja emolevyn muille komponenteille.

Lisäksi coolerista löytyy peltier-elementti, jonka on tarkoitus tehostaa coolerin suorituskykyä entisestään tiputtaen lämpöjä tilanteesta riippuen 2 – 4 astetta. Tulemme itse testaamaan tätä käytännössä ja artikkeli aiheesta tullaan julkaisemaan seuraavien lähiviikkojen aikana, joten tilannetta kannattaa seurata tarkasti.

Tulemme artikkelissa tarkastelemaan prosessoricoolerin eri ominaisuuksia sekä sen asennusta ja yleistä käytön/asennuksen helppoutta ja mielekkyyttä. Aiomme verrata V10-prosessoricooleria viimekertaisen ja massiivisen prosessoricooleritestimme voittajaksi selviytyneeseen Scythen Mugen 2-prosessoricooleriin.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
100%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.