Adobe julkaisi Photoshop 19.1 -version

Now Reading
Adobe julkaisi Photoshop 19.1 -version


Adoben kuvantamis- ja suunnittelusovellus 
Photoshopin uusi versio on nähnyt päivänvalon. Versio 19.1 tarjoaa uusia ominaisuuksia ja parannuksia sekä Windowsin, että Macin käyttäjille.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä uusista ominaisuuksista.

  • Valitse kohde. Uusi ominaisuus valitsee automaattisesti kuvan tärkeimmät elementit yhdellä napsautuksella, mikä tekee kuvan muokkaamisesta huomattavasti nopeampaa. Ominaisuus toimii tekoälyä ja koneoppimista hyödyntävän Adobe Sensein avulla.
  • Valinta ja maski -välilehden parannukset. Välilehdelle on nyt lisätty kohta, josta kuvan muokkaaja voi säätää kuvan puhdistuksen astetta.
  • Parempi integraatio Adobe XD:n kanssa. Aiemmin usealla eri fontilla ja tyylillä kirjoitetun tekstin kopioiminen oli hankalaa, koska vain ensimmäinen tyyli kopioitui. Photoshopin uusi versio tukee useita fontteja ja tehosteita, joten käyttäjän on helppo kopioida ja liittää tekstiä Photoshopista käyttöliittymäsuunnittelun työkaluun XD:hen.
  • Parannettu käyttöliittymä Windowsissa. Photoshop mukautuu automaattisesti käyttäjän Windows 10 Creatorin asetuksiin ja näytön pikselitiheyteen. Tämä päivitys on ollut Windows-käyttäjien keskuudessa toivotuimpia.

Lue lisää Photoshopin uusista ominaisuuksista täältä.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
67%
Ei hyvä
17%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
17%
About The Author
Suni Sami