Aikin blogi avattu!

Now Reading
Aikin blogi avattu!

Hei olen Aleksi, 22 – vuotias perheenisä! Koulutukseltani olen elektroniikka-asentaja ja nyt keväällä 2009 olisi tarkoitus valmistua tietotekniikkainsinööriksi.

Olen seurannut tietotekniikkaa ala-asteelta lähtien ja mikrobitti onkin tullu kotiin jo kymmenisen vuotta! Sain kiinteän internet-yhteyden noin 7 vuotta sitten, ja koko se aika on tullut luettua tietotekniikka-aiheisia sivustoja.

Joskus oli tyylinä lukea iltalukemisena mikrobitit kannesta kanteen ajatuksen kanssa. Kerran luin töissä kaikki Guru3d:n artikkelit näytönohjaimista ja tähän meni koko 8 tuntia ja vielä vähän päällekkin (asentelin windowsia ja päivityksiä sivussa). Kirjoitin kouluun myös hiljattain 59 – sivuisen katsauksen näytönohjainten historiasta ja kehityksestä.

Blogini tuleekin keskittymään pääasiassa näytönohjaimiin, mutta muihinkin tietotekniikan puheenaiheisiin otetaan kantaa. Kirjoitustyylini tulee olemaan vapaa. Hauskoja lukuhetkiä blogini parissa!

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.