Battlefield Hardline julkaistaan lokakuussa – suljettu moninpelibeta käynnistyi

Now Reading
Battlefield Hardline julkaistaan lokakuussa – suljettu moninpelibeta käynnistyi

Visceral Games ja Electronic Arts julkistivat lisätietoja tulevasta Battlefield Hardline -pelistä, joka julkaistaan Suomessa 23. lokakuuta. Pelissä pelaajat voivat toteuttaa fantasiaan joko poliisina tai rikollisena Los Angelesin ja Miamin monimuotoisilla kaduilla.

Visceral Games on tuonut Battlefield Hardlinen pelattavaksi suljetussa moninpelibetassa PlayStation 4 -konsolille ja PC:lle Origin™ -palvelun kautta. Pelaajat voivat rekisteröityä mukaan osoitteessa www.battlefield.com/beta.

Battlefield Hardline julkaistaan Suomessa 23. lokakuuta 2014 PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 ja Xbox 360 -alustoilla. Pelaajilla on mahdollisuus ennakkotilata Battlefield Hardline Deluxe Edition. Se sisältää pelin lisäksi kolme pelisisältöpakettia sekä 10 Battlepackia.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.