Blade Kitten -peli palasi Steamiin

Now Reading
Blade Kitten -peli palasi Steamiin

Joystiq-sivuston saamien tietojen mukaan Krome Studiosin Blade Kitten -niminen side-scroller-videopeli on palannut Steamiin pitkähkön poissaolon jälkeen. Peli palasi pelattavuutta parantavalla päivityksellä ja loppukuuhun kestävällä alennuksella.

Pelaajat voivat odottaa tältä pelin uudelleenjulkaistulta PC-versiolta vastaanottavaisempaa ohjausta ja haastavampia taisteluja, parannellun vihollistekoälyn avulla. Päivitys esittelee myös uudet Night Breaker ja Strike Armor -hahmoskinit, Steamille eksklusiivisen Gothique-asun lisäksi.

Blade Kitten on saatavilla 2,99 euron hintaan 30. toukokuuta asti. Pelin kehittäjä Krome Studios aikoo päättää pelin aikaisemmin keskeneräiseksi jääneen tarinan tulevalla DLC-paketilla. Tämän paketin julkaisupäivämäärää ei tosin ole vielä kerrottu.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.