Capcom ja Twitch yhteistyöhön – tuloksena vuoden pituisen Street Fighter -turnauksen suoratoisto

Now Reading
Capcom ja Twitch yhteistyöhön – tuloksena vuoden pituisen Street Fighter -turnauksen suoratoisto

Kilpailullinen videopelaaminen on paljolti riippuvainen suoratoistosta, jotta se pystyisi lisäämään yleisöään nykyaikana. Engadget-sivusto kertoo positiivisia uutisia, sillä Capcom ja Twitch ovat aloittaneet yhteistyön.

Kumppanukset julkaisevat Capcom Pro Tourin, joka on vuoden pituinen Street Fighter IV -turnaus. Kilpailu on maailmanlaajuinen ja pelaajat pääsevät ottamaan osaa turnaukseen muun muassa kahdessa isossa tapahtumassa, jotka ovat DreamHack ja EVO sekä monissa pienemmissä online-tapahtumissa ja paikallisissa tapahtumissa.

Capcom tulee suoratoistamaan kaikki suuret tapahtumat omalla Twitch-kanavallaan. Kokemus tulee olemaan tuttu faneille, mutta se saattaa parantaa kilpailullisen videopelaamisen näkyvyyttä esittelemällä monille sekä online-tapahtumien seuraamisen että ammattimaisen pelaamisen.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.