Dynasty Warriors: Gundam Reborn tulee PlayStation 3:lle tänä kesänä

Now Reading
Dynasty Warriors: Gundam Reborn tulee PlayStation 3:lle tänä kesänä

Joystiq-sivuston saamien tietojen mukaan Tecmo-Koein Dynasty Warriors: Gundam -pelisarjan uusin osa saapuu Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan tänä kesänä. Uuden pelin nimi on Dynasty Warriors: Gundam Reborn ja se tulee ainoastaan PlayStation 3 -pelikonsolille.

Gundam anime- ja mangasarjat ovat toimineet monien pelin kohtauksien innoittajina. Mukana on muun muassa kokoelma tehtäviä, jotka perustuvat Mobile Suit Gundam SEED -sarjaan.

Reborn-peliä ennen sarjassa on julkaistu kolme peliä sekä Xbox 360 että PlayStation 3 -pelikonsoleille. Viimeisin peli Dynasty Warriors: Gundam 3 julkaistiin vuonna 2011. Reborn on sarjan ensimmäinen peli, joka julkaistaan ainoastaan PS3-pelikonsolille.

Dynasty Warriors: Gundam Reborn julkaistaan Pohjois-Amerikassa vain digitalisena versiona PlayStation Networkin kautta. Euroopassa pelaajat saavat valita ladattavan ja fyysisen version väliltä.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.