Ibb ja Obb tuovat painovoiman sekoittavan kaksinpelinsä Steamiin

Now Reading
Ibb ja Obb tuovat painovoiman sekoittavan kaksinpelinsä Steamiin

Joystiq-sivusto kertoo, että PS3:lle aikaisemmin saatavilla ollut Ibb & Obb -peli saapuu nyt myös Windows PC:lle. Peli julkaistaan 26. toukokuuta Steamissa. Peli on tarkoitettu pelattavaksi ystävän kanssa. Pelissä on kaksi eri maailmaa, joiden painovoimat ovat vinksallaan. Ruudun yläosan maailmassa painovoima vetää alaspäin kun taas alaosan maailmassa painovoima vetää ylöspäin. Tätä seikkaa hyödyntämällä peliin on luotu monenlaisia erikoisia pulmia.

Vaikka peli on tarkoitettu pelattavaksi joko paikallisen tai online-ystävän kanssa, voi peliä pelata yksinkin, molempia hahmoja itse liikuttamalla. Tämä tosin tekee pelistä vaikeamman ja luultavasti vähemmän hauskemmankin.

Rohkaistakseen ihmisiä pelaamaan peliä kaksinpelinä, tarjoaa pelin kehittäjä Sparpweed pelin tuplapakettia reilulla alennuksella. Pelin normaali hinta on 10 euroa, mutta ”Best Friends Forever” -tuplapaketti maksaa vain 12 euroa.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.