DNA laajensi IPv6-tukeaan

Now Reading
DNA laajensi IPv6-tukeaan

Teleoperaattori DNA on ilmoituksensa mukaan tuonut IPv6-ominaisuuden tarjolle kaikkiaan jo yli 2 miljoonaan kuluttaja- ja yritysliittymään. DNA toi toukokuussa IPv6-tuen DNA:n 350-megaisiin kaapelilaajakaistaliittymiin, ja kesäkuun alussa DNA laajensi IPv6-ominaisuuden kaapelilaajakaistan kaikkiin nopeusluokkiin.

Ominaisuus koskee tällä hetkellä DNA:n kaikkia kuluttajille suunnattuja matkaviestinliittymiä ja valtaosaa yritysten matkaviestinliittymistä, ja toimii sekä puhe- että mobiililaajakaistaliittymissä.

DNA päivittää liittymät automaattisesti IPv6-yhteensopiviksi. Nykyinen IPv4-protokolla ja uusi IPv6-protokolla toimivat liittymissä yhtä aikaa ja useat uusimmista päätelaitteista tukevat protokollaa automaattisesti, joten käyttäjien ei pääsääntöisesti tarvitse tehdä muutoksen vuoksi mitään toimenpiteitä.

 

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.