Ensimmäinen Windows 10 -päivityspaketti ei tuo mukanaan uusia ominaisuuksia

Now Reading
Ensimmäinen Windows 10 -päivityspaketti ei tuo mukanaan uusia ominaisuuksia

Microsoftin seuraavan sukupolven Windows 10 -käyttöjärjestelmän julkaisu lähestyy kovaa vauhtia, mutta Microsoft työskentelee parhaillaan jo vahvasti ensimmäisen isomman käyttöjärjestelmäpäivityksen parissa. Aikaisemmin oli jo tiedossa, että sen julkaisu sijoittuu kuluvan vuoden lokakuulle, mutta tuoreiden huhujen mukaan päivitys tuo mukanaan ainoastaan suorituskykyparannuksia sekä muita korjauksia.

Mikäli tämä pitää paikkansa, tarkoittaisi se sitä että Microsoft suunnittelee useampia tärkeitä päivityspaketteja tulevalle käyttöjärjestelmälleen. Yhtiö on jo ehtinyt vahvistaa julkisuudessa etteivät kaikki halutut uudet ominaisuudet ehdi mukaan käyttöjärjestelmän viralliseen julkaisuun mennessä, muistuttaa aiheesta uutisoinut verkkolehti Neowin.

Yksi näistä uusista ominaisuuksista on tuki Microsoftin esittelemän Edge-selaimen laajennoksille. Aikaisemmin uskottiin, että tuki laajennoksille saapuisi lokakuussa, mutta nykytiedon valossa myöhäisempi päivämäärä vaikuttaa todennäköisemmältä. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että kyse on vasta huhuista.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
33%
Ottaa päähän
67%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.