Jaetun ruudun moniajon mahdollistava koodi löydetty Applen iOS 8 -käyttöjärjestelmästä

Now Reading
Jaetun ruudun moniajon mahdollistava koodi löydetty Applen iOS 8 -käyttöjärjestelmästä

Pelejä ja sovelluksia Applen mobiililaitteille kehittävä Steve Troughton-Smith kertoo löytäneensä Applen uuden iOS 8 -käyttöjärjestelmän päivitetystä Springboard:sta koodinpätkän jonka avulla applen iPad -tabletilla voidaan ajaa kahta eri sovellusta rinnakkain ja samaan aikaan, eli suorittaa sovelluksia moniajona. Sovellukset voivat jakaa ruudun sovelluksien kesken joko 50/50 tai 25/75 -suhteessa.

Jaetun ruudun moniajo toimii vain käytettäessä laitetta ns. sivuttain. Kuitenkaan moniajon mahdollistava koodi ei ole kuitenkaan valmis ihan vielä, nimittäin moniajoa suoritettaessa usein toinen sovellus kaatuu ja toinen puoli ruutua jää mustaksi.


GSM Arena -sivuston tietojen mukaan kyseinen ominaisuus tulee käyttöön Applen 9.7″ iPad Air -tabletissa sekä mahdollisesti myös vielä julkistamattomassa isommassa iPad:ssa, mutta ei kuitenkaan iPad mini:ssä eikä iPhone -malleissa.
Samanlainen ominaisuus on jo Samsung Galaxy -tableteissa sekä Microsoft:in Surface -tableteissa.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.