Mageia 2 julkaistu

Now Reading
Mageia 2 julkaistu

mageia-logoMageia 2 -jakelu on julkaistu kuluneella viikolla. Mageia on kokonaan monikansallisen yhteisön tuottama Linux-jakelu.

Mageia on ollut ensimmäisestä julkaisustaan kesäkuussa 2011 asti koko ajan kymmenen suosituimman jakelun joukossa Distrowatchin listalla.

Siitä lähtien Mageia on tasaisesti kasvattanut suosiotaan ollen tällä hetkellä listan kolmonen.

Mageialla on Live-CD, asennus-DVD ja verkkoasennus-CD, kaikki saatavilla useilla eri kielillä helposti ladattavissa FTP:llä, HTTP:llä tai torrentteina täältä: http://www.mageia.org/2/

Mageian yhteisö koostuu kansainvälisistä tiimeistä, jotka valitsevat valtuuston, joka johtaa Mageian kehitystä. Mageiaa tukee voittoa tavoittelematon säätiö, jota johtaa sen hallitus. Mageian tavoitteena on tarjota tavallisille käyttäjille, kehittäjille ja yrityksille korkealaatuinen, vakaa ja nautittava Linux-jakelu, joka on ladattavissa Mageian kotisivulta

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.