Microsoft virallisti: Metro-tyylinen uusi Windows 8 -logo

Now Reading
Microsoft virallisti: Metro-tyylinen uusi Windows 8 -logo

170217 windows8 logoOhjelmistoyhtiö Microsoftin uuden sukupolven Windows 8 -käyttöjärjestelmän ensimmäisen julkisen betaversion (Consumer Preview) julkaisun lähestyessä kovaa vauhtia, kiihtyy myös erilaisten huhujen julkaisutahti. Monille tuttu ja turvallinen Windowsin logo on pysynyt saman jo vuosien ajan, mutta aikaisemmin tällä viikolla julkisuuteen ilmestyi huhu, jonka mukaan tämä muuttuisi ensimmäisen julkisen betaversion julkaisun myötä.

Microsoft on nyt tänään virallisesti vahvistanut huhun ja esitellyt uuden Windows 8:n myötä esiteltävän logon. Halusimme uuden logon olevan sekä moderni että klassinen, kertoi Microsoftin Sam Moreau.

Uusi logo tulee tiedon mukaan muuttamaan väriään käytettävän perusteeman värimaailman mukaan. Consumer Preview -versio julkaistaan 29. päivä helmikuuta Miramar-hotellissa, Barcelonassa pidettävässä lehdistötilaisuudessa.

Windows 8:n uusiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa uusi tablet-koneita silmällä pitäen suunniteltu Metro-koodinimellä tunnettu käyttöliittymä. Uusi käyttöjärjestelmäversio tukee nyt myös ensimmäistä kertaa ARMin arkkitehtuuriin pohjautuvia suorittimia. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.