OS X Yosemite saapui ladattavaksi

Now Reading
OS X Yosemite saapui ladattavaksi

Teknologiajätti Apple on eilisessä lehdistötapahtumassaan esitellyt uusien iPad-tablettien ja iMac-pöytätietokoneen lisäksi myös Mac-tietokoneille tarkoitetun, Yosemite-koodinimellä tunnetun OS X 10.10 -käyttöjärjestelmäversion. Ilmainen käyttöjärjestelmäpäivitys saapui käyttäjien ladattavaksi eilen.

Yksi Yosemiten uutuuksista on tuoda käyttöjärjestelmän käyttöliittymä yhtiön iOS-mobiilikäyttöjärjestelmän ulkoasua sekä parempi integraatio työpöytä -ja mobiilialustojen välille. Ilmoituskeskuksen uusi Tänään-ominaisuus antaa tiivistetyn yhteenvedon päivän tapahtumista, muistutuksista ja merkkipäivistä.

Handoff-ominaisuuden ansiosta, kun Mac ja iOS-laitteet ovat lähellä toisiaan voivat ne automaattisesti välittää käyttäjän tekemiset laitteelta toiselle. Sen ansiosta voi siis vaihtaa laitetta ja jatkaa siitä mihin edellisellä laitteella jäi. Handoff-ominaisuus toimii Mailin, Safarin, Pagesin, Numbersin, Keynoten, Karttojen, Viestien, Muistutusten, Kalenterin ja Yhteystietojen kanssa. Lisäksi ohjelmien kehittäjät voivat liittää Handoffin omiin ohjelmiinsa. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen teknologialehti The Inquirer.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.